1. DESPRE NOI

  Aquisithor a fost creat după ce am interacționat / discutat cu oamenii implicați în procesul de aprovizionare / achiziții. Am aflat că cercetarea in fiecare proces de aprovizionare este limitată la intervalul de timp și la abilitățile persoanei care o face. Adesea, acestea coincid cu alegeri recurente ale aceluiași furnizor sau dintre furnizorii cu cele mai mari bugete de PR și Marketing.

  De departe, cea mai frecventă problemă raportată a fost dificultatea identificării de furnizori noi atunci când produsul sau serviciul pe care îl căutați nu se află în portofoliul curent.

  Curiozitatea, creativitatea o buna înțelegere a tehnologiei și abilitatea de a transforma problemele in soluții au fost câteva dintre instrumentele folosite pentru a înțelege punctele dureroase ale aprovizionării ca proces.

 2. CUM FUNCTIONEAZA

  Algoritmii vor conecta facil si rapid companiile, astfel încât cumpărătorii, vor primi rezultate doar de la furnizorii potriviți de servicii sau produse.

  Aquisithor este departamentul de achiziții digital în care fiecare cumpărător găsește fără efort produsul sau serviciul necesar, furnizorul potrivit și, în cele din urmă, prețul optim.

  Aquisithor permite cercetarea pe scară largă și oferă șanse corecte tuturor furnizorilor de a fi conectați la proiecte. Am adus un sistem de scoring în lumea B2B, care va permite ca două companii necunoscute una de cealaltă să facă business împreună.

 3. CARACTERISTICI
  • cumpărătorii identifică fără efort o multitudine de furnizori care ar fi consumat timp pentru a fi găsiți
  • procesul decizional este rapid și agil
  • sistem de scoring al companiilor
  • zonă de licitare personalizabilă
  • furnizorii primesc solicitări potrivite cu produsele si serviciile din portofoliu
  • se generează mai multe oportunități de business
  • furnizorii înțeleg cum să interacționeze pro activ cu piața pe care o deservesc